Foglalás és árak

A BaRi Vendégház maximum 4 személy (2+2 fő) (egy hálószoba + nappali) férőhelyes és minimum 2 éjszakára foglalható!

A BaRi Vendégház egész területére háziállat nem hozható!

Áraink a teljes ház bérlésére vonatkoznak, ahol kizárólag vendégeink tartózkodnak (max. 4 fő)

Foglalás menete

Foglalási szándékát, a foglalási táblázatban az időpont bejelölésével, és a táblázat alatt található adatlap pontos kitöltésével, vagy e-mailben ([email protected]) tudja jelezni. Amennyiben e-mailben vagy a lenti adatlapon foglal, keresni fogjuk a megadott elérhetőség egyikén, hogy visszaigazoljuk valóban szabad-e a kiválasztott időpont, egyben megadjuk árajánlatunkat is.

Foglalását 24 órán belül visszaigazoljuk.

A foglalási űrlap megérkezését követően, írásban elküldjük a pontos árajánlatot. A foglalás 50% előleg befizetésével kerül véglegesítésre, melynek teljesítésére 24 óra áll rendelkezésre. A határidő lejártát követően, ha ajánlatunkra nem kaptunk visszajelzést, illetve az előleg nem érkezett meg, akkor az igényt tárgytalannak tekintjük, a foglalni kívánt időpontot nem tartjuk fenn tovább, töröljük, mások számára is foglalhatóvá tesszük. A foglalás akkor garantált, ha az ajánlatunkban szereplő szállásdíj felét megkaptuk előlegként és azt e-mailben visszaigazoljuk. Legkésőbb 15 nappal az érkezés előtt díjmentesen lemondható a foglalás, ebben az esetben az előleg teljes összegét visszautaljuk. Érkezés előtt 15 napon belüli visszamondás esetén a foglalás értéke kötbérnek minősül, nem kerül visszautalásra és nem használható fel egy újabb foglalásra.

Fizetni banki átutalássalkészpénzzel, és OTP Szép kártyával  lehet.

Bankszámla szám:     OTP Bank 11773315-02234795

NTAK szám: MA22038380

Üzemeltető neve: Lupek Zsoltné (Lupek Mónika) és Lupek Zsolt

Hivatkozásba kérjük beírni: Szállást foglaló neve és időpont.

Hogy biztosítsuk az Ön kellemes nyaralását és elkerüljük az esetleges félreértéseket, kérjük olvassák el házirendünket, mely a Vendégházban tartózkodó valamennyi vendégre vonatkozik.

A foglalás igazolásánál feltételezzük, hogy Ön megismerte és elfogadta a házirendet.  A házirend be nem tartása a foglalás lemondását és az egész összeg megfizettetését vonja magával, tekintet nélkül a szállás korábbi elhagyására.

Érdeklődését e-mailben vagy honlapunkon keresztül várjuk, de ajánlatunkról minden esetben e-mailt küldünk a későbbi félreértések elkerülése érdekében.

Szállásadó kizárólag e-mailben vagy a honlapon keresztül érkezett foglalást/ajánlatkérést fogad el. Telefonon keresztül csak információt tudunk nyújtani!

Foglalás/ajánlatkérés esetén kérjük a következő adatokat megadni: vendégek létszáma, érkezés/távozás időpontja, a foglaló személy neve, telefonszáma, lakcíme, e-mail címe,  illetve gyermekekkel érkezők esetében a gyermekek életkora. A megjegyzés rovatba kérjük beírni, ha bármely bababarát szolgáltatásunkra igényt tart (etetőszék, hordozható babaágy+szivacs, vízhatlan matracvédő, babakád, bili, WC szűkítő).

A foglalásban/ajánlatkérésben megadott adatok helyességéért a vendég felel. Amennyiben a vendég a foglalásban megadott telefonszámon, illetve e-mail címen nem érhető el, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul és így nincs lehetőség a foglalás megerősítésére, vagy az érkezés előtti kapcsolatfelvételre, úgy fenntartjuk a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó igény is megszűnik.

Az általunk küldött árajánlat írásban történő elfogadása, illetve a bekért előleg határidőig történő megérkezése után egy e-mailt küldünk a foglalás visszaigazolásáról, amely időponttól a foglalás jogszerűnek minősül . A foglalás írásbeli visszaigazolásunkat követően válik garantálttá.

A vendégházban, és a vendégház egész területén, kizárólag a foglaló (regisztrált) vendégeink tartózkodhatnak! Látogatók a vendégházban, és annak területén nem tartózkodhatnak!

Lemondási feltételek:

Ha a Vendég az érkezést követően, de az előre lefoglalt időpont vége előtt – nem a Vendégháznak felróható ok miatt – távozik a szállásról, akkor a teljes, foglaláskor elfogadott szállásdíj a Vendégház tulajdonába kerül a teljes szolgáltatás nyújtása nélkül.

Vendégek számának módosítása:

Ha az érkezők létszámában változás történik a foglalásnál megadotthoz képest (többen vagy kevesebben jönnének), akkor azt kérjük mielőbb írásban jelezni, hogy a Vendégházat megfelelően készíthessük elő.

Egyéb

Ha a Vendég – a Szállásadónak felróható ok miatt – az érkezés napján nem tudja birtokba venni a Vendégházat, vagy azt a távozási nap előtt kénytelen elhagyni, akkor Szállásadó Vendéget kompenzálja. A kompenzálás történhet hasonló időtartamú és értékű szállásadással, vagy a Vendég által már megfizetett költségek részleges, vagy teljes visszafizetésével.

Szállásadó a fentiekben leírt lemondási és módosítási feltételektől a Vendéget ért váratlan baleset vagy megbetegedés esetén eltérhet, feltéve, hogy Vendég az állapotában beállt változást haladéktalanul Szállásadó tudomására hozza.

A vendégeinknek étkezést nem biztosítunk, a közelben boltok, büfék, és éttermek találhatóak /Abaliget, Orfű, Magyarszék, Mánfa, Pécs/.

A Vendég foglalásával (előleg befizetésével) elismeri, hogy az alábbi foglalási, módosítási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja.

Házirendünk célja, hogy Vendégeinknek nyugodt, kellemes pihenést biztosítsunk, valamint elkerüljük az esetleges félreértéseket.

A Vendégház minimum 2 éjszakára foglalható!

A Vendégház egész területére háziállat nem hozható!ű

 TÉLI FOGLALÁSI AKCIÓ!!!

Akciós időszak: 2024. Január 06.-Március 31.-ig
A fenti, akciós időszakra vonatkozó áraink: 
/1-2/ fő 40.000 Ft/éjszaka/ház
/3-4/ fő 50.000 Ft/éjszaka/ház

Akciós időszakon kívül, aktuális áraink:

Elő és utószezonban (Január 01.-Április 30.)és (Szeptember 01.- December 31) (Minimum 2 éjszaka foglalható!).

/1-2/ fő 44.000 Ft/éjszaka/ház

/3-4/ fő 54.000 Ft/éjszaka/ház

Gyermekeknek 2 éves korig ingyenes.

Főszezonban és Kiemelt időszakokban (Május 01.-Augusztus 31.)

/1-2 fő/ 50.000 Ft/éjszaka/ház

/3-4 fő/ 60.000 Ft/éjszaka/ház

Gyermekeknek 2 éves korig ingyenes.

Kiemelt időszakokban minimum 3 éjszaka foglalható!

A felsorolt időszakok kizárólag egyben, (a megjelölt dátumok alapján) foglalhatók!

Húsvét: 4 nap, 3 éjszaka

Pünkösd: 4 nap, 3 éjszaka

Karácsony: 5 nap, 4 éjszaka

Szilveszter/ Újév: 4 nap, 3 éjszaka

OTP Szép kártyát elfogadunk!

Az idegenforgalmi adó (IFA) a jogszabályoknak megfelelően 350 Ft/éj/fő 18 éves kor felett, mely külön, a helyszínen fizetendő!

Érkezni 15:00-20:00 óráig, távozni 10:00 óráig van lehetőség. 

Fenti áraink 2024. 12. 31-ig, vagy visszavonásig érvényesek, az árváltozás jogát fenntartjuk!

Foglalási információk

·         Foglalását 24 órán belül visszaigazoljuk. 

·         A foglalási adatlap megérkezését követően írásban elküldjük a pontos árajánlatot. A foglalás 50% előleg befizetésével kerül véglegesítésre, melynek teljesítésére 24 óra áll rendelkezésre. Legkésőbb 15 nappal az érkezés előtt díjmentesen lemondható a foglalás, ebben az esetben az előleg teljes összegét visszautaljuk. Érkezés előtt 15 napon belüli visszamondás esetén a foglalás értéke kötbérnek minősül, nem kerül visszautalásra és nem használható fel egy újabb foglalásra.

·         Minimum 2 éjszaka foglalható.

·         Fizetni banki átutalással, készpénzzel, és OTP Szép kártyával lehet.

·         A Vendégház az érkezés napján 15.00-tól 20.00-ig foglalható el és a távozás napján 10 óráig kell elhagyni.

·         Háziállatot nem tudunk fogadni!

 

AKCIÓS IDŐSZAKON KÍVÜLI, AKTUÁLIS ÁRAINK:

Elő- és utószezonban (Január 01.-Április 30.) és (Szeptember 01.-December 31.)

      /1-2/ fő 44.000 Ft/éjszaka/ház 

      /3-4/ fő 54.000 Ft/éjszaka/ház

      Gyermekeknek 2 éves korig ingyenes.

      Minimum 2 éjszaka foglalható!

·         Főszezonban (Május 01-Augusztus 31), és Kiemelt időszakokban

      /1-2 fő/ 50.000 Ft/éjszaka/ház

      /3-4 fő/ 60.000 Ft/éjszaka/ház 

      Gyermekeknek 2 éves korig ingyenes.

·         Fenti áraink 2024. 12. 31-ig érvényesek, az árváltozás jogát fenntartjuk!

·         Az ár a teljes Vendégházra vonatkozik, korlátlan jakuzzi, és szauna használattal, maximum 4 fő részére.

·         Az ár az idegenforgalmi adót nem tartalmazza, melynek mértéke 350 Ft/fő/éj 18 év felett, és a helyszínen, készpénzben fizetendő!

·        KIEMELT IDŐSZAKOK, (melyek kizárólag az oldalon, a  foglalási információknál megadott dátumok alapján, egyben foglalhatók ) Húsvét(min. 3 éj), Pünkösd (min. 3 éj), Fishing on Orfű, Karácsony (min. 4 éj), Szilveszter/Újév (min. 3 éj)

Elérhető
Nem elérhető
Foglalt
Függőben
HKSCPSV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Augusztus 2024
HKSCPSV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31